سفينه العرب
يا ميت أهلا وسهلا تفضــل اقعد على اي مكان انت تحبه بالسفينة., بس شكلك أنت اول مرة تنورنــا..[خد بالك القعدة مع البحرين نار ...] ,اه صح بقلك ايه... أنت لازم تسجــل بالسفينة علشان تبقي حبيبنــا , بالزوق بالعافية هتسجــل ..ماتبصليش كده بقلك على الطلاق لتسجل يلا دووس هنا وسجل ولازمتشارك.كمـان.هينزلك خصم من المشرفين لما تشارك معـانا


فن تزيين الاطباق 626787583
سفينه العرب
يا ميت أهلا وسهلا تفضــل اقعد على اي مكان انت تحبه بالسفينة., بس شكلك أنت اول مرة تنورنــا..[خد بالك القعدة مع البحرين نار ...] ,اه صح بقلك ايه... أنت لازم تسجــل بالسفينة علشان تبقي حبيبنــا , بالزوق بالعافية هتسجــل ..ماتبصليش كده بقلك على الطلاق لتسجل يلا دووس هنا وسجل ولازمتشارك.كمـان.هينزلك خصم من المشرفين لما تشارك معـانا


فن تزيين الاطباق 626787583
سفينه العرب
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

سفينه العرب


 
الرئيسيةبالكونة السفينةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 فن تزيين الاطباق

اذهب الى الأسفل 
5 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
GzaR
::. بـحـار مـايـتعـوضـش .::
::.  بـحـار مـايـتعـوضـش  .::
GzaR


انا سنى : 31
مشركاتى : 8441
نوع خطى : arrila
استايل خطى : Blod
انا : ذكر
انا بشتغل : فن تزيين الاطباق Player10
هوايتى : فن تزيين الاطباق Chess10
بلدى : فن تزيين الاطباق Egypt10
مزاجى : فن تزيين الاطباق Pi-ca-20

فن تزيين الاطباق Empty
مُساهمةموضوع: فن تزيين الاطباق   فن تزيين الاطباق I_icon_minitimeالخميس يوليو 22, 2010 8:49 am

اولا:الخيار:-
هو فى طريقتين علشان نستخدمه فى
التزين


اول طريقة :

1- نجيب الخيار
فن تزيين الاطباق 774012290
2- ونقطعه بالشكل ده

فن تزيين الاطباق 150496244

3- وبعدين نقطعه كدة

فن تزيين الاطباق 773097594

4-
فن تزيين الاطباق 140845551

5- وده شكلها النهائى

فن تزيين الاطباق 315649453


تانى طريقة :
1- نقوم بغرس عود
الشواء الخشبي، في منتصف الخياره، ونقوم بتقطيعها من جانب واحد، تاركين
الجانب الأخر بدون تقطيع، كما بالصورة



فن تزيين الاطباق 313139860

2-نقوم بتقطيع
الخيار شرائح الى النهاية زى ما موجود فى الصورة :



فن تزيين الاطباق 380630614



3-نقوم بثني سلسلة الخيار على شكل
نصف
دائرة
زى ماهو موجود بالصورة وده بيكون شكلها النهائى

فن تزيين الاطباق 583905282
ثانيا
الطماطم :-

1-يجب
إستخدام سكين حادة جداً، وصغيرة بحيث يمكنها المناورة، ويتم أولاً بتقشير
الطماطم كما نفعل في
حالة تقشير التفاح، مع أخذ القاعدة سليمة كما في الشكل التالي:-


فن تزيين الاطباق 880559071

2-يجب المحافظة على
شريط قشرة الطماطم كاملا كما زى ما موجود فى الصورة :-


فن تزيين الاطباق 104711721

3- نقوم بعملية ضم القشرة الى حصلنا عليها من الطماطم
ونلفها على هيئة وردة .


فن تزيين الاطباق 331490699

4-وده بيكون شكلها النهائى بعد ما نلفها على
هيئة وردة




فن تزيين الاطباق 858844868


ثالثا:البصل
الاخضر:-

1- نجيب البصل الاخضر
فن تزيين الاطباق 154253735

2- نقطع جزء منها
فن تزيين الاطباق 785057129

3-نحط فيها عود شواء خشبى او خلة
بتاعت السنان

فن تزيين الاطباق 106619577


4- ونقطعها من النص بسكينة زى الشكل دهفن تزيين الاطباق 69797898

5-
فن تزيين الاطباق 57150728

6- ونزينها بشوية بقدونس وده بكون
شكلها النهائى فن تزيين الاطباق Showoff

فن تزيين الاطباق 99522504

رابعا:الجزر:-
1- الخطوة الأولي نقوم
بقطع جزء جميل من الجزرة
على شكل سلندر دائري،
ونقوم
برسم أقواس على السطح الخارجي للقطعة
الدائرية التي قمنا بقصها، أي بتحديد الأقواسبالسكين،زى ما موجود فى الصورة

فن تزيين الاطباق 45441

2-نقوم
بقطع الجزرة من
فوق
كي نفصل أو نعمق التحديد
الذي
عملناه سابقاُ للأقواس، وبهذه الطريقة
تصبح الأقواس التي حددناها سابقاً بارزة، كما توضح طريقة القطع الصورة الى
جاية:-

فن تزيين الاطباق 45451

3-[size=16]نقوم بعمل أقواس أخرى علىالجزء الداخلي الدائري للجزرة، كما نشاهد في الصورة التالية:[/size]

فن تزيين الاطباق 45461
4-[size=16]نقوم بحفر حفرة على في الجزء الأخير في وسط الوردة، كي تعطي هيئةتفتح الوردة على أوراق داخلية, وده بيكون شكلها
النهائى :-
[/size]

فن تزيين الاطباق 45471

خامسا:البصل:-
1- نجيب بصل وننزع منه
القشرة زى ما موجود فى الصورة

فن تزيين الاطباق 72955853


2- نقطع منه اجزاء بالسكينة
فن تزيين الاطباق 65472226


3- وبعدين
نقطع منه تانى اجزاء تكون اصغر من الاول زى كدة

فن تزيين الاطباق 32254384

4-وبعدين
هنفك القشرة الى برة الى احنا عملنها زى الشكل كدة

فن تزيين الاطباق 18261030

وكدة بيكون شكلها النهائى
فن تزيين الاطباق Showoff


اخر حاجة البرتقال :-
1- تجيب برتقالة
فن تزيين الاطباق 37413513

2- نقطع منها كذا شريحة منها بس
تكون رفيعة شوية فن تزيين الاطباق Biggrin

فن تزيين الاطباق 47420319
3-نحط عليها اى حاجة احنا عايزنها
فن تزيين الاطباق 25891041
4-نكون مقطعين حتة من شريحة
البرتقال من الجنب كدة

فن تزيين الاطباق 60932884
5-نلفه بالشكل ده ونحط جنبيه شوية
بقدونس


فن تزيين الاطباق 49545255
6- نعمل كذا واحدة منها ونزين
بيها الطبق

وكدة بيكون شكلها النهائى

فن تزيين الاطباق 95959767


يااارب بس
الموضوع يعجبكم وانا حبيبت بدل ما اقولكم على وصفة يبقى الموضوع بتاع تزين
الاطباق احسن من اى وصفة عادية فن تزيين الاطباق 005




الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
the princess
::. بــحــار مـزاجة عـالـى .::
::.  بــحــار مـزاجة عـالـى .::
the princess


انا سنى : 30
مشركاتى : 4148
انا : انثى
انا بشتغل : فن تزيين الاطباق Studen10
هوايتى : فن تزيين الاطباق Swimmi10
بلدى : فن تزيين الاطباق Egypt10
مزاجى : فن تزيين الاطباق Pi-ca-23
رسالتى : xX.....No One Like Me.....xX

فن تزيين الاطباق Empty
مُساهمةموضوع: رد: فن تزيين الاطباق   فن تزيين الاطباق I_icon_minitimeالخميس يوليو 22, 2010 1:46 pm

شكراا يا قمر تسلم الايادى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ريمي
::. بـنـت الـعـمـدة .::
::. الـقـائـدة الادارية .::

::. بـنـت الـعـمـدة .:: ::. الـقـائـدة الادارية .::
ريمي


انا سنى : 31
مشركاتى : 5931
انا : انثى
انا بشتغل : فن تزيين الاطباق Collec10
هوايتى : فن تزيين الاطباق Readin10
بلدى : فن تزيين الاطباق 610
مزاجى : فن تزيين الاطباق Pi-ca-46
رسالتى : فـي الـدنـيـا ثـلاث : أمـلْ ، ألـمْ , أجـرْ
فـعـش الأولـى وتـحـمـّل الـثـانـيـة لآأجـل الـثـالـثـة

فن تزيين الاطباق Empty
مُساهمةموضوع: رد: فن تزيين الاطباق   فن تزيين الاطباق I_icon_minitimeالخميس أغسطس 12, 2010 1:12 pm

طرق جميلة جدا
شكرا جزيلا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Mr.Say33

::. قـائـد إدارى .::

 ::. قـائـد  إدارى .::
Mr.Say33


انا سنى : 28
مشركاتى : 4289
نوع خطى : Tahoma
استايل خطى : Blod+Itlic
لون خطى : Red
انا : ذكر
انا بشتغل : فن تزيين الاطباق Accoun10
هوايتى : فن تزيين الاطباق Huntin10
بلدى : فن تزيين الاطباق Egypt10
مزاجى : فن تزيين الاطباق Mostaf12

فن تزيين الاطباق Empty
مُساهمةموضوع: رد: فن تزيين الاطباق   فن تزيين الاطباق I_icon_minitimeالخميس أغسطس 12, 2010 6:39 pm

جميل اووى

تسلمى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Malak Al RoOh
::. بــحــار مـزاجة عـالـى .::
::.  بــحــار مـزاجة عـالـى .::
Malak Al RoOh


انا سنى : 28
مشركاتى : 4315
استايل خطى : خطي خنفشاري على كيفك
انا : انثى
انا بشتغل : فن تزيين الاطباق Studen10
هوايتى : فن تزيين الاطباق Writin10
بلدى : فن تزيين الاطباق 123
مزاجى : فن تزيين الاطباق Pi-ca-50

فن تزيين الاطباق Empty
مُساهمةموضوع: رد: فن تزيين الاطباق   فن تزيين الاطباق I_icon_minitimeالسبت أغسطس 14, 2010 1:34 am

طرق قديمة شويا بس حلوة

موضوع حلو يا الجزار..أبدعت
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
فن تزيين الاطباق
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» تزيين الكيكات

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
سفينه العرب :: 
(¯`°•.¸¯`°•. البيت بيتك .•°`¯¸.•°`¯)
 :: مـطـعـم الـسـفـيـنـة
-
انتقل الى:  
::.. السفينة ..::
 جميع المواضيع والمشاركات المكتوبه لا تعبر بالضروره عن وجهة نظر الموقع وإنما عن وجهة نظر الاعضاء وكاتبها
الاختلاف عن البقية معنى الإبداع وصنع الشيء المستحيل ..(المقلدون خلفنا دائماً) من قلدنا أكد لنا بأننا الأفضل..
تفخر وتتميز منتديات القبطان بانها لا تفرض اى قيود نهائيا فى تصفح الموقع او اخفاء الروابط او الاجبار على التسجيل , فان الموقع مفتوح امام للجميع



Share